Perinteistä rakennuspeltityötä ammattitaidolla

Rakennuspelti H. Turpeinen Oy on Heikki Turpeisen vuonna 2003 perustama rakennuspeltialan yritys. Yritys sijaitsee Jyväskylässä Heinämäen teollisuusalueella Keski-Suomessa.

Yrityksen palveluita ovat erilaiset rakennuspeltityöt, konesaumakatot, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Yritys myy myös erilaisia kattoturva- ja rakennuspeltituotteita ilman asennusta. Talviaikoina yritys tekee kiinteistöjen lumenpudotuksia katoilta kattorakentajien ammattitaidolla työturvallisuudesta huolehtien.

Heikki Turpeisella on peltialalta 20 vuoden monipuolinen kokemus ja hän toimii myös tarvittaessa Keskuskauppakamarin hyväksymänä tavarantarkastajana hyväksymisryhmässä 3.3.6. Ohut- ja muotolevytyöt. Hänen lisäkseen yrityksessä työskentelee 4 vakituista rakennuspeltialan ammattilaista. Useat kohteet ovat saaneet uuden ja näyttävän katon yrityksen ammattilaisten käsissä. Rakennuspelti H. Turpeinen Oy tekee uudet katot ja kattorakenteet sekä uusii katot vanhaa rakennusta kunnioittaen käsityöläisen ammattitaidolla.

Jyväskylän Yliopiston Oppion ja Seminariumin konesaumakattojen asennus perinteisin menetelmin.

Rakennuspelti H. Turpeinen Oy on urakoinut lukuisia Museoviraston määrittelemien suojelukohteiden konesaumakattoja.

Heikki Turpeinen on Suomen Peltiseppäyrittäjät ry:n perustajajäsen.

Spyry on perustettu 13.3 2008 ja sitä oli perustamassa 30 alan aktiivista toimijaa. Yhdistys edistää alan yritysten verkostoitumista, kouluttaa jäseniään ja lisää jäsenten välistä yhteistoimintaa. Yhdistyksen jäsenyritykset koostuvat pienistä ja keskisuurista yrittäjävetoisista     katto- ja julkisivuasennusliikkeistä. Yhdistyksellä on tällä hetkellä yli 100 aktiivista jäsenyritystä ympäri Suomea.

RALA-pätevyys